PREMIUM
QUALITY
MEAT
KALF
2010 2030 2040 2050 2052 2060 2070 2100 2300
Carré Carré z/ been Filet pur Rib-eye Kroon Kleinhoofd Bovenbil Filet d’Anvers Nek z/ been
2020 2026 2080 2130 2135 2140 2182 2330
Koteletten T-bone portie Gebraad (bil) Steak Medaillon Escalope Blanquette Osso bucco (achterschenkel)
2800 2810 2820 2830 2841 2850
Zwezeriken keel Zwezeriken hart Lever Nier Tong Hersenen
2210 2339 2819 2842 2853 2869 2921
Beenderen Osso bucco Zwezerik hart Tong Kaken Poten Kop ontbeend opgebonden
TECHNISCHE DELEN
VERSNIJDINGEN
Good Meat nv/sa,  Venecolaan 28,  B-9880 Aalter  |  T +32(0)2 245 46 47  |  F +32(0)2 216 82 86  info@goodmeat.be  |  www.goodmeat.be  |  BTW-TVA BE0421 252 588
ORGAANVLEES
DIEPGEVROREN KALFSVLEES
VERS KALFSVLEES - BLANK
2039 2049 2053 2052
Carré z/ been Filet pur Rib-eye Kroon
TECHNISCHE DELEN
VERS KALFSVLEES - ROSÉ
KALFSVLEES blank kalfsvlees diepgevroren kalfsvlees +32(0)2 245 46 47 rosé kalfsvlees HOME